Szolgáltatások

Szolgáltatások

Feladataink a teljesség igénye nélkül:

 • A projekt előkészítői munkafolyamatai: tervezés, szervezés, csoportok összeállítása
 • Helyes építési sorrend meghatározása (alapvető fontosságú)
  A generálkivitelezésnél nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy bizonyos munkafolyamatok, csak kötött sorrendben történhetnek: például parketta lerakása csak a festés, üvegezés, stb. után lehetséges, vagy a csempézés, a villany-, víz csővezetékei, stb. követően kezdődhet. Bár vannak olyan munkák, amelyek értelemszerűen nem végezhetőek el, egy ütemben, mint például, a kőművesek és a villanyszerelők munkája…és sorolhatnánk. Építési munkák megszervezése, még akkor is rengeteg és elengedhetetlen feladat, ha akár csak egy épületrész kivitelezéséről van szó. A rosszul kialakított munkafolyamatokkal többletköltségek keletkezhet, felesleges időtöbblettel járhatnak és a határidő eltolódását is okozhatják (ami szintén, többletköltséghez vezet).
 • Építési munkák: a felsorolás csak példákat tartalmaz
  • Terepszint alatti munkák: föld- és sziklamunka, víztelenítési munkák, alapozási munkák stb.
  • Felépítményi munkák: kőművesmunkák (falak, aljzatok, válaszfalak, stb,) kőfaragómunkák (kőburkolatok, kőszerkezetek…), betonmunkák (helyszíni beton, vasbeton, előre gyártott vasbeton, stb,), ácsmunkák (állványok építése, bontása, fedélszerkezet, stb,), műkőmunkák (előre gyártott, vagy helyszíni műkőszerkezetek stb).stb.
  • Szakipari munkák: Víz-, hő-, hangszigetelő munkák, tetőfedő, bádogos, belső falburkoló, padlóburkoló, épületasztalok, épületüveges, festő-, mázoló-, tapétázó munkák, épületgépészeti munkák:víz-, gáz-, csatorna-, fűtés, villanyszerelő munkák, kályhás munkák,…