Építőanyag

Építőanyag

Az építőanyag sokszínűsége, széles palettája pontosan annyi hátránnyal jár, mint amennyi előnye van. Segítünk az anyagbeszerzésben!
 
Anyagbeszerzés során olykor nehéz kiválasztani azokat a termékeket, melyek minőségiek és elérhető áron vannak. Nemcsak építőipari cég vagyunk, hanem építőpont is, tehát nemcsak kivitelezéssel foglalkozunk, hanem építőanyag értékesítéssel is.
 
Építőanyag értékesítés a Tüzép telepen
A GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepén az építőanyag beszerzése egyszerűbb, mint gondolná.
 
Nálunk nemcsak az építőanyag, hanem a burkolóanyagok, segédanyagok, kiegészítők is beszerezhetők. Akkor is bátran keressen fel minket, ha kis mennyiségről van szó, vagy ha nem igazán tudja, hogy milyen típusú és mennyiségű építőanyag az, amire szüksége van. Tüzép telepünk Kaposváron a Kanizsai u. 56. szám alatt, a Roberto csempebolt és a SÁÉV telep közötti útszakaszon található. Szakértő munkatársaink pontos információkkal látják el Önt annak érdekében, hogy az anyagbeszerzés ne okozzon problémát. Akár weboldalunkon keresztül is felteheti kérdéseit, munkatársaink segítenek eligazodni a széles áruválaszték útvesztőjében.
 
Az építőanyag minősége
Az építőanyag minősége meghatározó. Többek között ettől függ a majdani épület tartóssága, ezért roppant fontos, hogy a megfelelő építőanyag mellett döntsünk.
 
Nyilvánvalóan a munkavégzés minősége is nagyon meghatározó a megfelelő végeredmény szempontjából, ám akármilyen jó szakembereket is kérünk fel az építésre, alacsony minőségű alapanyagokkal nem lesz olyan az épület, mint amit megálmodtunk.
Nagyon fontos, hogy ne csak arra fordítsunk nagy hangsúlyt, ami látszik. Természetes, hogy mindenki a legszebb csempét és padlólapot szeretné látni otthonában, ám ugyanolyan fontos, hogy az a szép csempe fent is maradjon a falon. Tehát a segédanyagok ugyanolyan fontosak, mint azok az alapanyagok, melyek látszanak.
Ne szaladjunk azonban ennyire előre, hiszen a burkolás már az utolsó fázisok egyike. Már az építkezés legelején fontos, hogy jó minőségű építőanyag kerüljön felhasználásra. Elég, ha a ház szerkezetének tartósságát vesszük figyelembe, melyhez létszükséglet a stabil alap, amihez megfelelő betonvas, zsaluzóanyag, vasháló és beton szükséges, továbbá jól megválasztott cement és osztályozott kavics. Amennyiben bármelyik alapanyagon takarékoskodunk, akkor az épület máris veszít leendő stabilitásából.
Amennyiben Ön nem építőipari szakember, akkor teljesen természetes, hogy elveszetnek érzi magát az építőanyag sokaságát illetően, és ily módon a jó választás szinte lehetetlen. Senki nem várja el Öntől, hogy szerencsejáték-szerűen válasszon a kínálatból, ami vagy jó lesz, vagy nem. A GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepén minden segítséget megkap ahhoz, hogy a megfelelő építőanyag kerüljön kiválasztásra.
 
Mikor mennyit?
Nagyon kevesen gondolják végig az építkezés kezdetekor, hogy az építőanyag milyen ütemben kerüljön beszerzésre. Ehhez is nyújtunk segítséget.
 
Nagy jártassággal kell rendelkezni ahhoz, hogy tudjuk mely építőanyag mennyi idő alatt szerezhető be, hiszen nem mindegyik érhető el azonnal. Azonban az sem jó megoldás, ha mindent egyszerre vásárolunk meg, hiszen a tárolás problémákat okozhat, ráadásul ezek egy része érzékeny az időjárás viszontagságaira.
 
A GÁÉV-2008 Kft. munkatársai mindenben segítenek Önnek. Forduljon hozzánk, ha építőanyag beszerzése előtt áll!