Építőanyag kereskedelem

Építőanyag kereskedelem

A Tüzép szóról több mint fél évszázada építőanyag-kereskedelemre asszociál az ember, annak ellenére, hogy ami a mozaikszó mögött rejlik, az már régen nem létezik.
 
A Tüzép egy mozaikszó, melynek jelentése Tüzelő- és Építőanyag-kereskedelmi Vállalat. A Tüzép hálózat a huszadik század közepén jött létre szovjet befolyásra, és bár ma már nem központi nagyvállalatként léteznek a Tüzép telephelyek, a szó megmaradt eredeti formájában, hiszen mindannyian ugyanarra, építőanyag-kereskedelemre gondolunk a Tüzép szó hallatán.
 
Tüzép telepek napjainkban
Ugyanúgy, mint évtizedekkel ezelőtt, ma is Tüzép telepre megy vásárolni az, akinek építőanyagra van szüksége, legyen szó nagy vagy kis mennyiségről.
 
Természetesen lehetőségként ott vannak a szakáruházak, ám nagyon sok alapanyag csak a Tüzép telepeken szerezhető be megfelelő formában és áron. Egy átlagos Tüzép telepen főként cementet, faanyagot, sódert, homokot, valamint egyéb ömlesztett árut lehet megvásárolni. Az építőanyag-kereskedések között azonban óriási a különbség, hiszen egy jobb színvonalú Tüzép telepen a felsoroltakon túl burkolóanyagot, tetőcserepet, egyes esetekben szaniterárut és nyílászárót is kaphatunk. Egy ilyen típusú Tüzép telepen úgy érezhetjük, mintha egy barkácsáruházat ötvöztek volna némi Tüzép jelleggel. A GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepén szinte mindenre van lehetőség. Nemcsak építőanyagot, de burkolóanyagot és egyéb kiegészítőket is lehetőségünk van megvásárolni.
 
A Tüzép előnye
Felmerülhet a kérdés, hogy miért érdemes Tüzép telepen vásárolni, amikor annyi szakáruház létezik városon belül, elérhető távolságban?
 
A válasz egyszerű. A Tüzép telepen általában szakképzett eladók fogadnak minket, akik jóval több segítséget tudnak nyújtani, mint az áruházak eladói. Amennyiben valaki kis mennyiségben szeretne vásárolni, akkor is érdemes egy ilyen telephelyet felkeresni, hiszen nemcsak gazdaságosabb, de a kiválasztásban is szakértő segítséget kaphatunk. Ebből adódóan, ha csupán kisebb felújításba kezdünk, nyugodtan felkereshetjük a GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepét, hiszen kis mennyiségben is megkaphatjuk a szükséges alapanyagokat.
 
A GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepe
Akár kis mennyiségben, akár nagy tételben van szüksége építőanyagra, a GÁÉV-2008 Kft. Tüzép telepe várja Önt.
 
Nálunk az építőanyagokon kívül burkolóanyagok és egyéb kiegészítők is vásárolhatók, ebből adódóan az anyagbeszerzés jóval egyszerűbbé válik. Szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére, hogy segítsék Önt a legjobb választásban. Bár a Tüzép telepről szinte mindenki a nagy mennyiségű építőanyagra asszociál, ez ma már egy tévhit. Amennyiben kis mennyiségű építőanyagra, esetleg burkolóanyagra van szüksége, forduljon hozzánk, hogy segíthessünk.
Tüzép telepünk Kaposváron a Kanizsai u. 56. szám alatt, a Roberto csempebolt és a SÁÉV telep közötti útszakaszon található.
 
Minőségi építési anyagokra van szüksége? Mindezt szeretné elérhető áron megvásárolni? Esetleg jól jönne egy kis segítség a kiválasztáshoz? Forduljon hozzánk és segítünk. Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!